ΠΙΝΟΚΙΟ - ΜΑΡΚΗ ΜΑΡΙΑ

Αργοστολίου 48, Μοσχάτο
2109413859
6970337578

Το κτήριο, όπου στεγαζόμαστε, είναι οργανωμένο γύρω από ένα αίθριο, μια μεγάλη εσωτερική αυλή που αποτελεί την 'καρδιά' του παιδικού σταθμού, όπου υπάρχουν παιχνιδοκατασκευές, κούνια, τσουλήθρα, τραμπάλα, αυτοκίνητο, φτιαγμένα από πλαστικό υλικό και στρογγυλοποιημένα, χωρίς επικίνδυνες γωνίες. Τριγύρω κατανέμονται μεγάλες ευρύχωρες αίθουσες που επιτρέπουν στο παιδί να κινείται με άνεση, ακόμη και το χειμώνα. Στους χώρους αυτούς, κάθε ηλικία, οργανωμένα, παρακολουθεί το ξεχωριστό ημερήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το στάδιο της πνευματικής και σωματικής της εξέλιξης, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. Οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, σπάνια, φιλοξενούν βρέφη στις εγκαταστάσεις τους, λόγω του ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας χρειάζονται αυξημένη φροντίδα.
Στο Μοσχάτο είμαστε ο μοναδικός παιδικός σταθμός που έχει την άδεια να φιλοξενεί βρέφη ηλικίας από 6 έως 24 μηνών. Η σύγχρονη υποδομή για νεογέννητα και η συνεχή παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρουν στα βρέφη μια ολοκληρωμένη φροντίδα, αντίστοιχη με αυτή της οικογένειας.

Η διατροφή των παιδιών, καθορίζεται από την παιδίατρο, σύμφωνα με τις σύγχρονες απόψεις για την υγιεινή διατροφή. Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για τη χορήγηση στα παιδιά νωπών φρούτων και λαχανικών και νωπού κρέατος. Το ημερήσιο πρόγραμμα για τα βρέφη εστιάζεται περισσότερο σε εφαρμογή ατομικών προγραμμάτων που βοηθούν στο βάδισμα και στην ομιλία, μέσα από διάφορα παιχνίδια με ανθρώπινη φωνή και αναζήτηση του αγαπημένου τους παιχνιδιού. Ελάτε να μας γνωρίσετε, να ακούσετε τις φωνές των μικρών παιδιών, να δείτε το γέλιο και τη χαρά τους, όταν παίζουν, και να χαρείτε ένα παιδικό σταθμό με ευτυχισμένα παιδιά.
Δραστηριότητες του σταθμού μας :

    Κολύμβηση
    Διδασκαλία Αγγλικής Γλώσσας
    Ρυθμική Αγωγή Από Ειδικευμένη Δασκάλα Αγωγής
    Θεατρικές Παραστάσεις
    Εκπαιδευτικές Εκδρομές
    Κουκλοθέατρο
    Εργαστήρι Μαγειρικής
    Εργαστήρι Κηπουρικής
    Εργαστήρι Κεραμικής
    Θεατρικό Παιχνίδι
    Ζωγραφική
    Αθλητικές Δραστηριότητες
    Υπολογιστές
    Γνωστική Προετοιμασία για το Δημοτικό
    Ευαισθητοποίηση στην Μουσική από Ειδικευμένη Μουσικό
    Χαρτοκολλητική
    Υπάρχει συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, παιδοδοντίατρο, δυνατότητα μεταφοράς με σχολικό, Ασφαλιστική κάλυψη.

Μοιραστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής στα κοινωνικά δίκτυα: