ΤΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δελφών 161, Θεσσαλονίκη
2310301017
6945498359

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ
Τζάκια - Σόμπες - Λεβητες | Θεσσαλονίκη
Η εταιρία ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής και τοποθέτησης τζακιών για περισσότερο από 30 χρόνια. Γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη τόσο του παραδοσιακού όσο και του σύγχρονου ενεργειακού τζακιού και αποτελούμενη από τεχνίτες με πολυετή εμπειρία και μοναδική δεξιοτεχνία στην τοποθέτηση πέτρας όπως επίσης μαρμάρου και γρανίτη, έχει καθιερωθεί σαν μια από τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο.
Έχοντας οδηγό και συνοδοιπόρο τον Χρήστο Γιαννούδη, έναν από τους πλέον γνωστούς και διακεκριμένους τεχνίτες του χώρου με μεράκι και αγάπη για την δουλειά του, τις ειλικρινείς και φιλικές πελατειακές σχέσεις και μοναδική συνέπειά του, η επιχείρηση ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ απαριθμεί πλέον εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Η επιχείρηση ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ διαθέτει μια πλήρη γκάμα τζακιών (κλασικό, παραδοσιακό, μοντέρνο, ενεργειακό) επενδύσεων (μάρμαρο, γρανίτη, πέτρωμα, πωρόλιθο, πυρότουβλο) και εστιών (ενεργειακή οικολογική καύση). Παράλληλα με την συνεργασία της με μεγάλους οίκους τζακιών και εστιών η ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ έχει δημιουργήσει τα δικά της μοντέλα σε μία σειρά σύγχρονων ενεργειακών τζακιών.

Η επιχείρηση ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ βρίσκεται πάντα κοντά σας για την ενημέρωση σας καθώς και για να λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε όσον αφορά την επιλογή, λειτουργία, μετατροπή ή αναβάθμιση τζακιού. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας τηλεφωνικώς, με fax, μέσω της on-line φόρμας email ή να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο μας.

Μοιραστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής στα κοινωνικά δίκτυα: