ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΜΑΛΙΑ

Φιλελλήνων 11, Θεσσαλονίκη
2310306620
6945495783

Η κα dr. αμαλία τσακίρη είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), έχει λάβει τον τίτλο της ειδικότητας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης, έχει συγγράψει και δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα Επιστημονικά Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά και Ελληνικά βιβλία και έχει παρουσιάσει εργασίες σε Επιστημονικά Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και Ημερίδες. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών Συνεδρίων και συνεχίζει ενεργά τη συμμετοχή της, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στη Δερματολογία.

Η ιατρός έχει εξειδικευτεί στην Αισθητική Δερματολογία σε Ελληνικά και Διεθνή workshops και συνεχίζει ενεργά να παρίσταται και να εξειδικεύεται στις σύγχρονες Αισθητικές/Κοσμητικές εξελίξεις. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο και έχει δώσει συνεντεύξεις για Κλινικά και Αισθητικά Δερματολογικά θέματα στα ΜΜΕ. Η κα dr. αμαλία τσακίρη έχει 202 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Κατάρτισης, κάποια από τα οποία είναι αμοιβαία αναγνωρίσιμα από την UEMS – EACCME.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Στα Ιατρικά Lasers: αποτρίχωση με Alexandrite, ανάπλαση και αντιγήρανση με Fractional CO2 και ND:YAG, ευρυαγγείες με ND:YAG κ.ά.

Στην Αισθητική Δερματολογία: ουλές ακμής, χημικά peelings, microneedling, εφαρμογές υαλουρονικού οξέος, μεσοθεραπεία, ανάπλαση προσώπου, lifting με νήματα, αναίμακτη βλεφαροπλαστική, κυτταρίτιδα με LPG και RF κ.ά.

Στην Κλινική Δερματολογία: ακμή, χλόασμα, σπίλοι, μυκητιάσεις, παιδοδερματολογία, δερματοσκόπηση και χαρτογράφηση σπίλων κ.ά.

Στη Δερματοχειρουργική: αφαίρεση θηλωμάτων/κονδυλωμάτων/ξανθελασμάτων/κεχριών κ.ά.

Μοιραστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής στα κοινωνικά δίκτυα: