ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Οδός των 118 46 & Ωραίας Ελένης 10, Σπάρτη
2731028055
6944273876

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, στη Σπάρτη, αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπορίας, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων & εμπορευμάτων

Πιο συγκεκριμενα, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του χονδρικού εμπορίου και της λιανικής πώλησης ποτών, αναψυκτικών, ξηρών καρπών, χαρτικών, απορρυπαντικών, καφέδων - ροφημάτων, ειδών συσκευασίας, κάρβουνων, φιαλών υγραερίου κ.ά. Για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε σύγχρονες αποθήκες διανομής και μία ιδιαίτερη κάβα ποτών λιανικής και χονδρικής.

Η ποικιλία των προϊόντων, που προσφέρουμε, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ευρύτατου πελατολογίου μας, καθώς προμηθεύουμε μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, κάβες, ζαχαροπλαστεία, μίνι μάρκετ, αλλά και ιδιώτες. Η διανομή γίνεται από οχήματα της εταιρείας μας, στον τόπο και χρόνο που θα υποδειχθεί από τον πελάτη.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις διαδικασίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ικανότητας της εταιρείας στοχεύει στην ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, με την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις διαδικασίες βελτίωσης.

Στόχος μας είναι πάντα η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και η αρτιότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, με συνέπεια και ταχύτητα. Όραμά μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Μοιραστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής στα κοινωνικά δίκτυα: