ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ Ο.Ε.

Άγκυρα, Λέρος
2247022382
6972606933
2247024765
  • Είδη Υγιεινής
  • Πλακάκια
  • Υδραυλικά

Ωράριο λειτουργίας: 07.00 - 13.30 & 17.00 - 21.00

Στo κέντρο της Λέρου, στην Άγκυρα, έχει δημιουργηθεί για εσάς ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος 500 και πλέον τετραγωνικών μέτρων που αποτελεί κόσμημα για το νησί μας, όπου θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από πλακάκια και είδη υγιεινής, αλλά και υλικά με μοντέρνο σχεδιασμό και πρωτοποριακό στύλ που περιμένουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες, που επιθυμούν κάτι ιδιαίτερο για τον προσωπικό τους χώρο.

Σε παρακέιμενο χώρο βρίσκονται επίσης οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας (αποθηκευτικοί χώροι κλπ) 2500 τετραγωνικών μέτρων με προϊόντα γνωστών οίκων, με μεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής, πλακάκια για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, καθώς και μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, υδραυλικών ειδών και ειδών θέρμανσης.

Σε μας, θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα στα Δωδεκάνησα σε Είδη Υγιεινής - Νιπτήρες -  Λεκάνες - Καζανάκια - Ουρητήρια κλπ, Μπανιέρες, Μπανιέρες Υδρομασάζ, Μπανιέρες με Ντουζ, Ντουζιέρες, Καμπίνες, Στήλες Υδρομασάζ, Αξεσουάρ Μπάνιου, Μπαταρίες Μπάνιου και είδη θέρμανσης.

Για τους κατοίκους των γύρω νησιών, υπάρχει δυνατότητα αποστολή της παραγγελίας τους.  

Ελάτε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε και εσείς έναν χώρο αναζωογόνησης και ευεξίας όπως τον έχετε ονειρευτεί. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα τόσο από την ποικιλία και από την αισθητική των προϊόντων μας όσο και από τις τιμές μας 

Μοιραστείτε τις πληροφορίες της επιχείρησής στα κοινωνικά δίκτυα: